Update: nieuwe bedrijfsnaam!

Sinds 1998 ben ik als Personeel & Organisatieadviseur actief binnen het Midden- en Kleinbedrijf. Na een aantal jaar goede ervaringen te hebben op gedaan onder de naam Reddering Consultancy, werd het tijd voor een frisse nieuwe uitstraling. Een nieuwe naam met een bijpassende huisstijl, logo en website zijn hiervan het resultaat!

Met trots introduceer ik u mijn nieuwe bedrijfsnaam: ReSQ!

ReSQ staat voor Reddering Safety en Quality en is een betrouwbare en vakbekwame organisatie dat bouwt aan de toekomst van Nederland.

Wij bieden nog steeds uitgekiende dienstpakketten aan in diverse bedrijven, waarbij we gespecialiseerd zijn in de volgende vraagstukken:

  • Veiligheidskundige, waaronder: het opstellen van een risico-inventarisatie en –evaluatie, een Taak-Risico-Analyse, ongevalsonderzoek, het opstellen van een V&G-plan, het uitvoeren van een intern audit, of de ondersteuning bij een geschil met de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie);
  • Arbeidshygiënische: blootstellingsonderzoeken uitvoeren op het gebied van o.a. gevaarlijke stoffen, biologische agentia, schadelijk geluid, trillingen, ergonomie, fysieke belasting en straling. Ook kunnen zij voor u een onderzoek uitvoeren naar (binnen)klimaat en binnenluchtkwaliteit. ReSQ kan u tevens ondersteunen bij de implementatie hiervan en het borgen van het preventiebeleid binnen uw organisatie.
  • Managementadvies en certificering van onder andere Kwaliteit (ISO 9001), Veiligheid (OHSAS18001/ISO45001, VCA, Veiligheidsladder® en Milieu (ISO14001). Daarnaast bieden wij ook begeleiding naar een certificering voor, CO2-prestatieladder en branche-specifieke systemen, zoals VKL en Groenkeur en tal van Beoordelingsrichtijnen (BRL), zoals bodemsanering, sloopwerk, betonwerk, etc.

Bij een nieuwe huisstijl en logo, hoort natuurlijk een nieuwe website! Ik wil u graag uitnodigen om een kijkje te nemen op www.resq.nl.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Otto Reddering

Update: nieuwe bedrijfsnaam!

Neem contact op

​​​​​​